Ακόμα μία μεταγραφή για την Φενέρμπαχτσε η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Λορένζο Μπράουν.
Ο Αμερικανός Γκαρντ ήταν ένα από τα πολύ «καυτά» ονόματα του φετινού καλοκαιριού, ερχόμενος μάλιστα από μία εξαιρετική σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα.
Αρκετές ομάδες εξέταζαν την περίπτωση του, μεταξύ αυτών ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ωστόσο, η «Φενέρ» ήταν αυτή που κατάφερε να τον κάνει δικό της.
Πλέον είναι επίσημο ότι η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ έχει φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον άλλοτε παίκτη του NBA και το deal ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Πόλης το απόγευμα της Τρίτης (14/7).
Ο Νεοκλής Αβδάλας επέστρεψε από τις ΗΠΑ και στο εξής θα συμμετέχει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Τι ισχύει με το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο υπόλοιπο της σεζόν.
Η «νέα» Εθνική που παρουσιάστηκε στο παιχνίδι με την Παραγουάη, είναι μια εκδοχή χωρίς προοπτική και με συγκεκριμένες «δεσμεύσεις», που την κρατούν δέσμια στην εξέλιξη. Η διαχείριση του Κωνσταντέλια και το παλαιότερο παράδειγμα με τον Φορτούνη, δείχνουν τον δρόμο για όσα... δεν πρέπει να γίνουν.
Ο Άρης Betsson έφυγε με το διπλό από την Ρόδο (96-92), για την 23η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Ρεκόρ καριέρας σε πόντους ο Αμίν Νουά με 31. Εξαιρετικός και ο Αντετοκούνμπο με πέντε τάπες.