Παρελθόν από τον πάγκο του Αμβούργου αποτελεί ο Ντίτερ Χέκινγκ, με τη γερμανική ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον 55χρονο τεχνικό.
Ο έμπειρος προπονητής δεν κατάφερε να ανεβάσει το Αμβούργο στην Bundesliga και οι δύο πλευρές ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους, αφού η διοίκηση της ομάδας που εδρεύει στον γερμανικό Βορρά αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του Χέκινγκ.
Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρουν τα γερμανικά Μέσα φαβορί για να αντικαταστήσει τον 55χρονο προπονητή είναι ο Δημήτρης Γραμμόζης, ο οποίος μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στον πάγκο της Ντάρμσταντ.
Οι «λιμανίσιοι» έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τον 41χρονο τεχνικό και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα επέλθει συμφωνία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ατζέντης του Γραμμόζη είναι ο Τις Μπλίμαϊστερ, που εκπροσωπεί αρκετούς παίκτες του Αμβούργου.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Μπάμπης Κωστούλας γνωρίζει καθολική αποθέωση για το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των «γλάρων» μετά το απίθανο γκολ του.