«Το Βελιγράδι έχει το αβαντάζ αν συνεχιστεί η Euroleague»
Ο υπεύθυνος της «Stark Arena», Γκόραν Γκρμποβιτς μίλησε για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, λέγοντας πως το Βελιγράδι θα έχει τον πρώτο λόγο για να αναλάβει τη διοργάνωση.
Έτοιμο εμφανίζεται το Βελιγράδι να φιλοξενήσει τους αγώνες της Euroleague, αν φυσικά αυτή συνεχιστεί.
Ο υπεύθυνος της «Stark Arena», Γκόραν Γκρμποβιτς μίλησε για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, λέγοντας πως το Βελιγράδι θα έχει τον πρώτο λόγο για να αναλάβει τη διοργάνωση.
«Όλη η διαδικασία είναι αρκετά περίπλοκη, γιατί πρέπει να συγκεντρώσουμε 18 ομάδες σε μία πόλη και να διεξαχθούν έξι αγωνιστικές πριν τελειώσει η Euroleague. Μιλάμε για 54 αγώνες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Στη συνέχεια, θα γίνει το Final Eight και το Final Four. Μιλάμε δηλαδή για 62 αγώνες.
Το Βελιγράδι έχει το αβαντάζ σε σχέση με όλες τις άλλες πόλεις, γιατί ξεκινήσαμε να επικοινωνούμε με την Euroleague πολύ νωρίτερα, από την πρώτη κιόλας μέρα που έγινε γνωστό το πλάνο επανέναρξης σε μία πόλη.
Στείλαμε αμέσως γράμμα με τον δήμαρχο, Γκόραν Βέσιτς».
- Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Τα… χρειάστηκε αλλά έκανε το «διπλό» η «Βασίλισσα»
- Οι ελίτ αδικίες των Γερμανών ρέφερι κατά του Ολυμπιακού
- Το «ξεγύμνωμα» του Γιαμπλόνσκι μέσω Ισπανίας (vid)
- Μπολόνια – Γιουβέντους 0-1: Δύσκολη νίκη για τη «Μεγάλη Κυρία»
- Γκολ και highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (vids)
- «Μίλησε» η γλώσσα του σώματος – Η αποκάλυψη ειδικού για το μέλλον του Σαλάχ στο Άνφιλντ
- Η βαθμολογία στη Super League μετά την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 14ης αγωνιστικής της Super League (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 15.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/youcef-boukhatem-r5KZ_UAvUe8-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442