Η έντονη αντίδραση του Παναθηναϊκού στην επικείμενη επίσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη στο «Γεώργιος Καλαφάτης» το πρωί της Πέμπτης, οδήγησε στην ματαίωση της. Ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε να μην μεταβεί ούτε στο Κορωπί, αλλά ούτε και στο προπονητήριο της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Επειδή πρόκειται για κοντινούς προορισμούς, ο Αυγενάκης είχε συνδυάσει την επίσκεψη του και στις δύο εγκαταστάσεις. Ο Αυγενάκης θα συνόδευε κλιμάκιο της Υγειονομικής Επιτροπής και ήθελε να διαπιστώσει την τήρηση των Πρωτοκόλλων για την προστασία από τον κορωνοϊό.
Αργά το βράδυ της Τετάρτης, αφού οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενημερώθηκαν για την πρόθεση του Αυγενάκη, αντέδρασαν και τον προέτρεψαν να πάει «εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτος».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»