Θέση για το ζήτημα των περικοπών στους μισθούς των παικτών πήρε μέσω instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, σε ανάρτηση που έκανε, δέχτηκε ένα σχόλιο από φίλο της ομάδας σχετικά με τη στάση των παικτών όσον αφορά το «ψαλίδι» που αναγκαστικά πρέπει να δεχτούν.
Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ απάντησε στο συγκεκριμένο σχόλιο γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Οι παίκτες να βάλουν πλάτη; Χα χα καλό… Εδώ ζητάνε να πληρωθούν το 80% του συμβολαίου τους ενώ δούλεψαν το 65%… Να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος».
Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν μια από τις ομάδες της Ευρωλίγκας που διαφώνησαν ανοιχτά στην απαίτηση των παικτών να πληρωθούν το 80% των συμβολαίων τους, ωστόσο η απόφαση πέρασε κατά πλειοψηφία, αν και όχι ομόφωνα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.