Την Τρίτη 5 Μαΐου οι ποδοσφαιριστές της Super League θα επιστρέψουν στις προπονήσεις σε ανοιχτούς χώρους σε γκρουπ 6-8 ατόμων, με το πρωτάθλημα να εκτιμάται ότι θα επανεκκινήσει εντός του Ιουνίου.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ακόμη μια φορά ανέβασε βίντεο στα social media, με τα οποία δείχνει τη σκληρή δουλειά των παικτών της ομάδας για να είναι απόλυτα έτοιμοι όταν επιστρέψει η αγωνιστική δράση.
Ο Παπέ Αμπού Σισέ, όπως θα δείτε παρακάτω, συνεχίζει τις προπονήσεις από το σπίτι του, και πιο συγκεκριμένα από το μπαλκόνι, σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο για να μπορεί να δουλεύει συστηματικά.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»