Κόβουμε τα μανιτάρια, το σκόρδο και το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και τα σοτάρουμε στα 100 ml ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν. Τα σβήνουμε με το μπράντι και αλατοπιπερώνουμε. Τα χτυπάμε στο μπλέντερ ελαφρά, να γίνουν ψιλοκομμένα. Τα αδειάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τον δυόσμο, το τυρί κρέμα, το κατίκι, τον κρόκο, το αλεύρι και ανακατεύουμε με τα χέρια, μέχρι να έχουμε ένα μείγμα που να πλάθεται. Το πλάθουμε σε μπιφτέκια μεγέθους της αρεσκείας μας. Τα τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο, και από τις δύο πλευρές, μέχρι να ροδίσουν (περίπου 10 λεπτά συνολικά).