Από την Κυριακή των Βαΐων ξεκινούν οι πιο αυστηροί έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της απαγόρευσης κυκλοφορίας ενόψει του Πάσχα.
Οι έλεγχοι θα είναι εξονυχιστικοί και διαρκείς ενώ η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται πως έχει εξοπλιστεί καταλλήλως ώστε να μπορεί να εντοπίζει τους παραβάτες που θα αποφασίσουν να ταξιδέψουν βράδυ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η αστυνομία ετοιμάζεται να επιστρατεύσει ακόμη και κιάλια νυχτερινής όρασης σε κρίσιμα σημεία διέλευσης προς τα δύο εθνικά οδικά δίκτυα, άλλα και στις παρακαμπτήριες οδούς.
Drones και κιάλια νυχτός για τους παραβάτες- νυχτοπούλια
Εκτός των άλλων, η ΕΛ.ΑΣ. θα επιστρατεύσει και drones που θα παρακολουθούν την κίνηση στους δρόμους, καθώς και δύο ελικόπτερα, με την Πυροσβεστική να συνεισφέρει πιθανότατα στην επιχείρηση.
Από τη στιγμή που δεν επαρκεί εκ των πραγμάτων το προσωπικό και ο στόλος της Αστυνομίας για να ελέγξει την κίνηση σε όλη την Ελλάδα τις ημέρες αυτές, με τα drones θα γίνεται η ενημέρωση για το τι συμβαίνει στο έδαφος. Επίσης, θα επιστρατευτούν και μπάρες νερού σε συγκεκριμένα σημεία.
Μπλόκα σε 16 σημεία στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου
Μετά από δύο τηλεδιασκέψεις που έγιναν στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. με τους αστυνομικούς διευθυντές όλης της χώρας, αναλύθηκαν οι χάρτες με τα ύποπτα σημεία και τους παράδρομους που μπορεί κάποιοι να χρησιμοποιήσουν προκειμένου να φύγουν τη Μεγάλη Εβδομάδα και θα οριοθετηθούν συγκεκριμένα σημεία για μπλόκα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπολογίζεται πως τουλάχιστον 16 σημεία πρόσβασης στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και τουλάχιστον άλλα 12 σημεία στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου θα έχουν μπλόκα, ενώ το ίδιο θα συμβεί σε όλους τους νομούς της χώρας.
Σημειώνεται πως από χθες έχουν τοποθετηθεί μπλόκα σε διόδια, αεροδρόμια, αλλά και στους περιφερειακούς δρόμους, ενώ και το Λιμενικό θα πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους.
Στα ΚΤΕΛ και στα λιμάνια θα επιτρέπεται μόνο η μετακίνηση των μόνιμων κατοίκων. Εξαίρεση θα υπάρχει μόνο για στρατιωτικούς, υγειονομικούς και υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας