Απαγόρευση κυκλοφορίας : 60χρονος έγραψε βεβαίωση σε χαρτί υγείας
Η εφευρετικότητα του Έλληνα και η «καμπάνα» στον οδηγό
Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο σε αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας, στα πλαίσια των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας, για την αποτροπή της εξάπλωση του κορονοϊού.
Ένας οδηγός, περίπου 60 ετών έφερε την ιδιόχειρη βεβαίωση, όπως προβλέπεται από τον νόμο, ωστόσο, η βεβαίωση ήταν γραμμένη πάνω σε χαρτί υγείας.
Ο κύριος, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, που ήθελε να «πάει για ψώνια» όπως έγραψε, θα κληθεί τώρα να καταβάλει το πρόστιμο των 150 ευρώ που του επιβλήθηκε, καθώς η βεβαίωσή του κρίθηκε άκυρη.
Οι Αρχές τονίζουν ότι σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εκτύπωση της φόρμας βεβαίωσης, από το forma.gov.gr, το ορθό είναι η χειρόγραφη βεβαίωση να είναι γραμμένη σε κόλλα Α4 και όχι σε κάποιο άλλο χαρτί, όπως για παράδειγμα σε σελίδα τετραδίου ή περιοδικού, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις θα είναι άκυρη και θα επιβάλλεται το πρόστιμο.

- Βουλγαρία: Πιθανή η προκήρυξη πρόωρων εκλογών – Οι όγδοες μέσα σε τέσσερα χρόνια
- ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση «προθύμων»: Ο Λέγγας μπήκε συνδικαλιστής και βγήκε στέλεχος της ΝΔ
- Επίσκεψη του Πρέσβη της Κίνας στον Δήμαρχο Σπάρτης
- Όσα σκέφτεται ο Τσάμπι Αλόνσο, αλλά δεν θα πει ποτέ δημόσια
- Δημήτρης Μητσιώνης: Πέθανε ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ, σε ηλικία 49 χρόνων
- Αττική: Συνελήφθη 38χρονος Τούρκος καταζητούμενος από την Interpol για ανθρωποκτονία
- Οι πρώτες δηλώσεις του Κάρικ: «Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μεγάλη ευθύνη – Υψηλά τα στάνταρ στη Γιουνάιτεντ»
- Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων – Η Μελίσα Γκίλμπερτ στηρίζει τον σύζυγό της Τίμοθι Μπάσφιλντ μετά την παράδοσή του στις αρχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442