Οριστικά τέλος και από την Εθνική Ελλάδας ο Ρικ Πιτίνο
Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων είναι πλέον επίσημη. Και από τη στιγμή που δε θα υπάρχουν Ολυμπιακοί Αγώνες, δεν υπάρχει και Ρικ Πιτίνο για την Εθνική ομάδα.
Ανακοινώθηκε μετά βαΐων και κλάδων από την Εθνική ομάδα, παρουσιάστηκε από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ως μια μεγάλη επιτυχία και μάλιστα… αμισθί, ενώ λίγες μέρες αργότερα επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Και προκάλεσε αντιδράσεις από πολύ κόσμο. Μέχρι και από τους διεθνείς του Ολυμπιακού, που έστειλαν επιστολή με την οποία άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ξανά παίξουν στην Εθνική.
Τελικά… πολύ κακό για το τίποτα. Διότι ο Ρικ Πιτίνο έμεινε μονάχα λίγους μήνες στον Παναθηναϊκό και με την ευκαιρία του κορωνοϊού αποχώρησε και υπέγραψε στο πρώτο κολέγιο που τον ζήτησε. Και φαίνεται πως αποχαιρετά, πριν καλά – καλά κοουτσάρει έστω και σε ένα ματς και την Εθνική ομάδα.
Ο Πιτίνο είχε συμφωνήσει με τον Βασιλακόπουλο να αναλάβει την Εθνική από τον Μάιο (ο Βασιλακόπουλος μάλιστα είχε δηλώσει το… επικό «έρχεται μόνο για την Εθνική, δεν έχει χρόνο για τον Παναθηναϊκό») και να την οδηγήσει στο Προολυμπιακό Τουρνουά (23-28 Ιουνίου) και αν κατάφερνε να προκριθεί, θα ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στον πάγκο της.
Ωστόσο, χωρίς Ολυμπιακούς Αγώνες (ανακοινώθηκε η αναβολή τους) δεν υπάρχει και Προολυμπιακό Τουρνουά. Άρα δεν υπάρχει πια Ρικ Πιτίνο ούτε για την Εθνική ομάδα.
Ο Αμερικανός θα αποτελέσει οριστικό παρελθόν για τοο ελληνικό μπάσκετ, αφού η ΕΟΚ δεν πρόκειται να του κάνει νέα προσέγγιση για το μέλλον. Κυρίως γιατί γνωρίζει ότι πλέον δεν πρόκειται ο Πιτίνο να έχει διάθεση (αν είχε και ποτέ) να αναλάβει, ενώ δε θα μπορεί κιόλας λόγω των υποχρεώσεων.
Πιτίνο… τέλος λοιπόν και μένει να δούμε αν η Εθνική θα συνεχίσει με τον Σκουρτόπουλο ή μέσα στους επόμενους μήνες θα πάει σε μια άλλη επιλογή.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
To φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, ωστόσο το τι θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν, θα κρίνει και αν θα επιστρέψουν απευθείας στη League Phase του Champions League την επόμενη.
Σε ένα κλειστό κλαμπ ομάδων μπήκε -δυστυχώς για την ίδια- η Ίντερ το βράδυ της Τρίτης, βιώνοντας έναν πρόωρο αποκλεισμό από το Champions League ως φιναλίστ της προηγούμενης σεζόν.
Ο Κόρι Τζόζεφ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα παρκέ κόντρα στη Ζαλγκίρις και ο Αμερικανός μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάστασή του, δηλώνοντας πως νιώθει ακόμη καλύτερα απ’ ότι πριν τραυματιστεί.