Το μαλλί του Ποντένσε… δεν υπάρχει – Τρολάρει τον Πορτογάλο ο Τοροσίδης
Ο Πορτογάλος ξύρισε τα μαλλιά του και ανέβασε στα social media τη σχετική φωτογραφία, με τον Βασίλη Τοροσίδη να τρολάρει τον πρώην συμπαίκτη του!
Συνεχίζει τους πειραματισμούς με τα μαλλιά του ο Ντάνιελ Ποντένσε.
Πριν από λίγες εβδομάδες ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Γουλβς είχε βάψει πλατινέ τα μαλλιά του, με τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό να τον… τρολάρουν. Στη συνέχεια, ο Ποντένσε επέστρεψε στο φυσικό του, αλλά όπως φαίνεται όχι για πολύ, καθώς αποφάσισε να τα ξυρίσει όλα και να μείνει… γουλί!
Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού και νυν της αγγλικής ομάδας ανέβασε στα social media φωτογραφία με το νέο του λουκ, με τον Βασίλη Τοροσίδη να τον τρολάρει για ακόμα μια φορά.
«Ωραία μαλλιά. Χειρότερα και από τα δικά μου», του έγραψε ο μπακ των Πειραιωτών.
Τρολάρισμα δέχθηκε επίσης ο Πορτογάλος από τον Γιασίν Μεριά, αλλά και από τον μπακ του Αρη και συμπατριώτη του, Ούγκο Σόουζα.
Δείτε τη φωτογραφία:
https://www.instagram.com/p/B91pheTF8ki/?utm_source=ig_embed
Και τα… τρολαρίσματα από Τοροσίδη, Μεριά, Σόουζα:

- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 4-0: Μυθική εμφάνιση και «αγκαλιά» με τον τελικό οι «Ροχιμπλάνκος»!
- Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 1-1: Γκέλα των Λονδρέζων, η Σίτι στο -4
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Euroleage μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα
- Σάκκαρη: «Βλέπω ξανά τη Μαρία που ήξερα – Προσπαθώ να επιστρέψω στην κορυφή»
- Μπαρτζώκας: «Όταν παίζουμε όλοι μαζί, είμαστε πολύ δυνατοί»
- Τσιτσιπάς: «Απογοητευμένος με το σερβίς μου, θετικό είναι πως δεν νιώθω καθόλου πόνο»
- Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 92-86: Με τριπλέτα «φωτιά» οι Πειραιώτες!
- Ιστορική πρεμιέρα του NCAA στη Ρώμη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442