ΑΕΛ: «Ξάνθη και Βόλος θα βοηθήσουν τους φίλους τους»
Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει λόγο για... περίεργες φιλίες μεταξύ συλλόγων της Superleague εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.
Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει λόγο για… περίεργες φιλίες μεταξύ συλλόγων της Superleague εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.
Παράλληλα, η ομάδα του Θεσσαλικού κάμπου στάθηκε στο πόσο κρίσιμη αναμένεται να είναι η σημερινή αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για την κατάληψη της 7ης θέσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για την ΑΕΛ και θα πρέπει με όλες μας τις δυνάμεις και με τη βοήθεια των πιστών οπαδών μας να κερδίσουμε τον Αστέρα Τρίπολης για τους εξής λόγους:
1. Γιατί πρέπει να κερδίσουμε την 7η θέση και να δείξουμε την πρόοδο μας, αλλά και να αναδείξουμε τις αδικίες εις βάρος μας από διαιτητικά λάθη.
2. Γιατί είναι πολύ σημαντικό να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στη διαδικασία των play out, όπου «περίεργες» ομάδες όπως η Ξάνθη και ο Βόλος είναι πιθανόν να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν πολλά αγωνιστικά και βαθμολογικά προβλήματα υπέρ των φίλων τους».
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Γιατί σιώπησε ο Λανουά στη ΓΣ της ΕΠΟ
- Ο Ετό απέκλεισε τον Αμπουμπακάρ για να μην του σπάσει το ρεκόρ
- Formula 1: Το «φαινόμενο Μοντετζέμολο»
- Κόπα Άφρικα: Μπρούνο και Ντέσερς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας
- Αγωνία στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού: Εκτός προπόνησης ο Σίλβα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442