Μιλουτίνοφ: «Είναι όνειρο ζωής να έχω τέτοιους συμπαίκτες»
Ο Σέρβος σέντερ των Ερυθρόλευκων ήταν ο παίκτης που... εστίασε η Ευρωλίγκα, με τον «Μίλου» να αναφέρεται στην συνεργασία του με τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν το πρόσωπο της εβδομάδας στην Ευρωλίγκα, με την διοργανώτρια αρχή να… εστιάζει επάνω του.
Το Focus της Ευρωλίγκας μίλησε με τον σέντερ των Ερυθρόλευκων, ο οποίος αναφέρθηκε στους Πειραιώτες και όσα περνάει στο Λιμάνι σχετικά με την βελτίωσή του και την πορεία του σε ατομικό επίπεδο.
Ο 25χρονος παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε αρχικά: «Όταν ήρθα εδώ, με βοήθησε πολύ ο κόουτς Σφαιρόπουλος και ο συνεργάτης του, Μίλαν Τόμιτς, που είναι από τη Σερβία. Μου μιλούσε πολύ κι αυτό ήταν πολύ βοηθητικό».
Ενώ δήλωσε αναφορικά με τους Σπανούλη-Πρίντεζη-Παπανικολάου ότι: «Είναι κάτι για το οποίο θα μιλάω σε 20-30 χρόνια.
Ήταν όνειρό μου να παίξω μαζί τους και είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα αυτόν τον στόχο μου» ενώ πρόσθεσε για τον Παπανικολάου πως: «Με βοηθά πολύ.
Είναι από τους ανθρώπους που μου έδωσαν ώθηση, με έκαναν να νιώσω οικεία εδώ. Θα είναι φίλος μου για πάντα».
Σχετικά με την πρόοδό του, ο Σέρβος σέντερ τόνισε: «Νομίζω ότι βελτιώνομαι κάθε χρόνο. Με νοιάζει μόνο η ομάδα όμως και θα κάνω ο,τι περνά από το χέρι μου για να τη βοηθήσω να είναι επιτυχημένη».
Για να πάρουν την σκυτάλη των… δηλώσεων οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, με τον Παπανικολάου να δηλώνει: «Ο Νίκολα κάνει σπουδαία δουλειά.
Η εργατικότητά του και η αφοσίωσή του τον έφεραν σε αυτό το επίπεδο, να είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ της Euroleague» με τον Σπανούλη να υποστηρίζει: «Είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, σέντερ της Euroleague. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Του λέω καθημερινά ότι πρέπει να δουλεύει σκληρά για να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του».
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Πλζεν, με τις δύο ελληνικές ομάδες να στοχεύουν μόνο στη νίκη, στα ματς της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.
Την επιστροφή του στις νίκες και την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας θα ψάξει το βράδυ της Πέμπτης (11/12, 21:30) ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο.
Το πρόβλημα της διαιτησίας δεν είναι τα βίντεο του Λανουά αλλά τα λάθη που γίνονται υπέρ συγκεκριμένων ομάδων, λάθη που έχουν αλλοιώσει και τη βαθμολογία