Αν υπάρχει κάτι που να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη δήλωση του Παναγιώτη Φασούλα, στην κοπή της πίτας της ΕΣΚΑΝΑ, μια δήλωση με επιτηδευμένη… δημιουργική ασάφεια, είναι ότι με αυτή την κίνηση μπαίνουμε επισήμως σε προεκλογική περίοδο.
Η «αράχνη», με τεράστια πολιτική εμπειρία, ξεκίνησε να υφαίνει τον… ιστό της, δηλώνοντας «παρών» για την επόμενη μέρα.
Κι έχει σημασία να επιχειρήσουμε να αναλύσουμε τα λόγια του, αλλά και τον απόηχο.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Οι «κανονιέρηδες» δίνουν 120 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο για τον Αργεντίνο, αλλά οι «ροχιμπλάνκος» απάντησαν αρνητικά. Ξεκινούν άμεσα οι συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας με τον Άγγλο μέσο
Η απόφαση της European Aquatics, η προσφυγή για τον αγώνα Πρίμορατς – Γιουγκ, το ιστορικό του κολυμβητηρίου στο Κότορ και οι πολιτικές προεκτάσεις μιας αθλητικής διαμάχης.
Ο Μόντε Μόρις στάθηκε στις απουσίες των Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλά και στο βάθος του «ερυθρόλευκου» ρόστερ ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις Κάουνας (25/5).