Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για το πρώτο βήμα με Γενισέι ο Ολυμπιακός

Για το πρώτο βήμα με Γενισέι ο Ολυμπιακός

Το αποτέλεσμα που θα του δώσει ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών χρειάζεται ο Ολυμπιακός την Τρίτη στις 14.00 κόντρα στη Γενισέι Κράσνογιαρσκ στη Σιβηρία.

Έτοιμη για την πρώτη «μάχη» της φάσης των «16» του Challenge Cup με αντίπαλο τη Γενισέι Κράσνογιαρσκ είναι η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή που βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Σιβηρία ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί την Τρίτη (21/1) στις 14:00 και στην οποία έχει ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό στο Ρέντη που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (5/2, 17:30). Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Η Άνα Ζιβογίνοβιτς ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Γενισέι δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ταξιδέψαμε στο Κράσνογιαρσκ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Η Γενισέι δεν είναι κακή ομάδα σίγουρα, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και να παίξουμε το καλύτερο βόλεϊ. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024