Άστρο λαμπρό την οδηγεί κι επ’ αυτού δεν υπάρχει ζήτημα, αλλά ακόμα κι όταν δεν έχει… ξαστεριά, η ομάδα του Αταμάν βρίσκει μια χαρά τον δρόμο της.
Στο Κάουνας ο Σέιν Λάρκιν βίωσε το… χαμηλό βαρομετρικό της (ως τώρα) παρουσίας του στην Ευρωλίγκα, καθώς έμεινε στους 6 πόντους. Η Εφές, όμως, βρήκε τρόπο να νικήσει τη Ζαλγκίρις (68-74) και να δώσει συνέχεια στη μοναχική πορεία της στην κορυφή της διοργάνωσης.
Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να βγει μπροστά ο Μπομπουά (16 πόντοι με καλά στατιστικά), να κάνει ένα από τα γνωστά καλά του παιχνίδια ο Μίτσιτς, να βοηθήσει ο Σίμον και να εμφανιστεί ο Πλάις, ο οποίος κυριάρχησε στο «ζωγραφιστό» με 18 πόντους (9/12 δίποντα). Αξιοσημείωτο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, οι μόλις δύο βολές των Τούρκων!
Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Γιασικεβίτσιους, που παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα είχε τους Ουλάνοβας, Λαντάλε και Γκέμπεν σε διψήφια νούμερα, όμως ήταν χαμηλά ο ΛεΝτέι, πολύ κακός ο Ουόλκαπ και σε μάλλον αδιάφορη βραδιά οι Ρίβερς και Λεκαβίτσιους. Ε, δεν έχει και άλλους πρωταγωνιστές η παρέα από το Κάουνας, που σούταρε 14 βολές (12 παραπάνω από την αντίπαλό της).
Αν δανειζόμασταν έναν… ποδοσφαιρικό όρο θα ήταν «επαγγελματική νίκη», καθώς οι παίκτες του Αταμάν έπαιξαν τόσο, ώστε να φύγουν με αποτέλεσμα στις αποσκευές τους, να αποφύγουν… ανεπιθύμητη γκάφα και να περιμένουν τους υπόλοιπους των πάνω ορόφων να τους ακολουθήσουν.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Οι Γουόριορς πήραν το ματς κόντρα στο Χιούστον στην παράταση (115-113), την ώρα που οι Σπερς με νέο σόου του Γουεμπανιάμα επικράτησαν των Πίστονς (121-106).
Μέσι και Ίντερ Μαϊάμι συναντήθηκαν με τον Ντόναλντ Τραμπ και ο Αργεντινός μύθος της μπάλας ακούει τα εξ αμάξης από όλο το ίντερνετ για την κίνησή του να χειροκροτήσει σε κομμάτι της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου για τους βομβαρδισμούς στο Ιράν.