Ολυμπιακός : Επτά μέρες «φωτιά» με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ!
Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Άρσεναλ στους «32» του Europa League, κάτι που σημαίνει ότι σε διάστημα μιας εβδομάδας θα δώσει δυο παιχνίδια με τους κανονιέρηδες και ενδιάμεσα το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Άρσεναλ για τους «32» του Europa League, με τους ερυθρόλευκους να «πέφτουν» πάνω σε μια από τις δυσκολότερες ομάδες της διοργάνωσης.
Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν τα δυο ματς με τους κανονιέρηδες τέλη Φλεβάρη, σε ένα διάστημα όπου ο Ολυμπιακός θα «μάχεται» για το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.
Παράλληλα λοιπόν με τις σπουδαίες αναμετρήσεις κόντρα στους Λονδρέζους ο Ολυμπιακός έχει και ματς «φωτιά» με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα
Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους κανονιέρηδες δυο φορές και τον «δικέφαλο του Βορρά» στην Τούμπα, σε διάστημα μιας μόλις εβδομάδας, από τις 20/2 μέχρι και τις 27/2.
Αναλυτικά οι ημερομηνίες των αγώνων των «ερυθρόλευκων» με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ:
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Ντέρμπι «αιωνίων» στο κλειστό της Λεωφόρου, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 15:00 για τον πρώτο ημιτελικό των play offs της Α1 μπάσκετ γυναικών