Μεταμορφώνει μια φουσκωτή με ήλιον κούκλα του σεξ σε κοριτσάκι.
Της δένει τα πόδια για να μειώσει το ύψος της, τη συνδέει με ένα τεράστιο μπαλόνι που φέρει το σήμα μεγάλης αλυσίδας πρόχειρου φαγητού και ετοιμάζεται να την αφήσει στον αέρα. Οχι όμως και στην τύχη της.
Διότι αν απλώς την αφήσει ελεύθερη θα χαθεί στον ουρανό, ενώ εκείνος που έχει προνοήσει για τα πάντα φροντίζει να την αφήσει μέχρι ο αστράγαλός της να πιαστεί από τη συρμάτινη θηλιά ενός φανοστάτη, την οποία έχει επί τούτου τοποθετήσει εκεί.
-Τι αποκαλύπτει το νέο βιβλίο για την ταυτότητα του Μπάνσκι;
-Ποιος είναι ο συγγραφέας που έγινε στενός συνεργάτης του Μπάνσκι;
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.