Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Ο Ιανουάριος απέχει μόλις μερικές εβδομάδες και τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους στον ευρωπαϊκό Τύπο.
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κάνει λόγο για ανταλλαγή του Εμρέ Τσαν με τον Λεάντρο Παρέδες, καθώς Γιουβέντους και Παρί, αντίστοιχα, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένες από τις υπηρεσίες τους.
Ο Γερμανός άσος της «Γηραιάς Κυρίας» έμεινε εκτός λίστας του Μαουρίτσιο Σάρι για τα παιχνίδια του Champions League, κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσφορία του πρώην άσου της Λίβερπουλ. Όσον αφορά την κατάσταση στο Παρίσι, ο Παρέδες έχει πάρει μόλις 6 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να ψάχνει τρόπο διαφυγής.
Όπως υποστηρίζει η «Tuttosport» η λύση που εξετάζεται τη δεδομένη στιγμή είναι μια τράμπα των δυο παικτών, γεγονός που παράλληλα θα αφήσει και τους δυο συλλόγους που εμπλέκονται ικανοποιημένους.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει