«Ερυθρόλευκη» παράνοια: Ομάδα και κόσμος μια γροθιά!
Περισσότεροι από 25.000 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη το βράδυ του Σαββάτου και βοήθησαν την αγαπημένη τους ομάδα να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ – Το «κάστρο» των Πειραιωτών θα είναι κατάμεστο την Τρίτη με την Μπάγερν, ενώ έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ.
Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Χιλάλ Σουντανί έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού ΟΦΗ και πήρε τη νίκη με 2-1 και έφτασε τους 19 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.
Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι διαχειρίστηκαν με υπομονή.
Οι πειραιώτες έδειξαν χαρακτήρα όταν ισοφάρισε ο ΟΦΗ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και πήραν τη νίκη με το δεύτερο γκολ του Αλγερινού στο ματς.
Μεγάλο μερίδιο στην αποψινή επιτυχία της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος έδωσε για μια ακόμα φορά δυναμικό «παρών» στο Καραϊσκάκη.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ολυμπιακός και ΟΦΗ κοντράρονται το απόγευμα του Σαββάτου στο Παγκρήτιο στον τελικό του Betsson Super Cup για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν και η ΕΠΟ ανακοίνωσε όλα όσα θα λάβουν χώρα στο ματς-γιορτή του ποδοσφαίρου.
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-0 τη Ναόμι Οσάκα και έκανε το 1-0 για την Ελλάδα στο United Cup και μετά το τέλος του αγώνα επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη,
Τι κι αν είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με τα δύο από τα τρία γκολ του να είναι παγκόσμιας κλάσης, τι κι αν παραμιλάει όλος ο πλανήτης για όσα κάνει, οι διοργανωτές του Κόπα Άφρικα... ξέχασαν να βάλουν τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην καλύτερη ενδεκάδα της φάσης των ομίλων!