Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-1

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-1

Το πρωτάθλημα του Χιλάλ Σουντανί! Ο Αλγερινός επιθετικός μπορεί να μην παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως στη Σούπερ Λιγκ "καθαρίζει" για τον Ολυμπιακό όπως έκανε με τα δύο εντυπωσιακά γκολ στο 2-1 επί του εξαιρετικού ΟΦΗ.

Το πρωτάθλημα του Χιλάλ Σουντανί! Ο Αλγερινός επιθετικός μπορεί να μην παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως στη Σούπερ Λιγκ «καθαρίζει» για τον Ολυμπιακό όπως έκανε με τα δύο εντυπωσιακά γκολ στο 2-1 επί του εξαιρετικού ΟΦΗ.

Όποιος περίμενε πως το ματς με τον ΟΦΗ θα είναι δύσκολο για τον Ολυμπιακό επιβεβαιώθηκε απόψε στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός σοκαρισμένος και από την ξαφνική απουσία του τραυματία Βαλμπουενά, με αλλαγές αναγκαστικά λόγω των διεθνών, και με τον πολύ καλό ΟΦΗ απέναντι του βρήκε πολλά εμπόδια. Εμπόδια όμως που έχει δουλέψει πολύ για να είναι πανέτοιμος για να τα ξεπεράσει.

Με τον Χιλάλ Σουντανί να συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και να οδηγεί τον Ολυμπιακό! Ο Σουντανί ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο 2-1 επί του ΟΦΗ με τα δύο εξαιρετικά γκολ που πέτυχε. Παίζοντας στην επίθεση δίπλα στον Γκερέρο στο 4-4-2 που εφάρμοσε ο Μαρτίνς από την αρχή.

Σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός είδε τον Ναμπί να βάζει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου το γκολ της καριέρας του για να κάνει το 1-1, και στο 66΄ πανηγύρισε το 3-1 με ένα απίθανο συνδυασμό που ξεκίνησε από την άμυνα του και κατέληξε στα πέντε μέτρα από την αντίπαλη περιοχή και το γκολ του Γκερέρο που όμως τελικά δεν μέτρησε με υπόδειξη VAR ως οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Ο Ολυμπιακός που είδε τον ΟΦΗ να παίζει ανοικτά και να συνεχίζει στο πλάνο που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν. Να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, η καλύτερη ομάδα που πέρασε από το Καραϊσκάκη έως τώρα, και να ζορίζει στο φινάλε τον Ολυμπιακό χωρίς όμως να πλησιάσει στην ισοφάριση.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 19 βαθμούς και είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει μόνος στην κορυφή του πρωταθλήματος με την Μπάγερν να έρχεται και την ΑΕΚ να περιμένει την επόμενη αγωνιστική.

Ολυμπιακός: Σα, Τοροσίδης (66΄Γκασπάρ), Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Λοβέρα (55΄ Μασούρας), Σουντανί (82΄Καμαρά), Γκερέρο.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Νάστος (64΄Κουτρουμπής), Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί, Τσιλιανίδης (87΄Βάζ), Σεμέντο, Φιγκερέιντο (71΄Μάνος).

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024