Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: «Μας δυσκόλεψε ο ΟΦΗ, αλλά ήμασταν καλύτεροι»

Μαρτίνς: «Μας δυσκόλεψε ο ΟΦΗ, αλλά ήμασταν καλύτεροι»

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στη μαχητικότητα του ΟΦΗ, ωστόσο, τόνισε ότι η ομάδα του στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού ΟΦΗ και με δύο γκολ από τον εξαιρετικό Σουντανί πήρε τη νίκη με 2-1, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι η κρητική ομάδα δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό, αλλά στο τέλος οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

«Για το παιχνίδι με την Μπάγερν σίγουρα δεν θα είναι ο Βαλμπουενά. Όταν προέκυψε ο τραυματισμός του έπρεπε πολύ γρήγορα να δούμε πως θα το διαχειριστούμε. Ο ΟΦΗ μας δυσκόλεψε πολύ και έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα.

Στο πρώτο μέρος υπήρχαν στιγμές που ήμασταν καλύτεροι και άλλες που ήταν καλύτερος ο ΟΦΗ. Στο δεύτερο μπήκαμε καλά και θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου μέρους. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με μεγάλη αξία και θα δυσκολέψει πολλές ομάδες».

Για το 4-4-2 που έπαιξε ο Ολυμπιακός: «Η ομάδα μας είναι πολύ ποιοτική και έχει πολλούς παίκτες, που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όποιο σύστημα και αν παίζουμε. Το 4-4-2 δεν είναι καινούριο. Το δουλεύουμε καιρό και το έχουμε παίξει και με τον Βαλμπουενά. Σήμερα, απλά το δοκιμάσαμε με έναν άλλον ποδοσφαιριστή, που του έδωσε άλλη όψη».

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024