Η ΕΠΟ ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο από το ταξίδι των διεθνών προς τη Ρώμη, ενόψει της αναμέτρησης με την Ιταλία στα προκριματικά του Euro 2020 (12/10, 21:45)
Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Ρώμη, με σκοπό να αγωνιστεί αύριο (12/10, 21:45) κόντρα στην «σκουάντρα ατζούρα».
Ο Τζον Φαν’τ Σιπ θα παρουσιάσει ένα νεανικό σύνολο που στόχο έχει να βρει χημεία και να δείξει καλή εικόνα απέναντι στο σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Η Ελληνική Ομοσπονδία ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο YouTube με το πλάνα από την άφιξη στο αεροδρόμιο, αλλά και τη στιγμή που οι διεθνείς πάτησαν το πόδι τους σε ιταλικό έδαφος.
Όλοι οι παίκτες του Φαν’τ Σιπ έδειχναν να έχουν πολύ καλή διάθεση, δείχνοντας πως υπάρχει πολύ καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας.
Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ελληνική ομοσπονδία:
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Οι Γουόριορς πήραν το ματς κόντρα στο Χιούστον στην παράταση (115-113), την ώρα που οι Σπερς με νέο σόου του Γουεμπανιάμα επικράτησαν των Πίστονς (121-106).
Μέσι και Ίντερ Μαϊάμι συναντήθηκαν με τον Ντόναλντ Τραμπ και ο Αργεντινός μύθος της μπάλας ακούει τα εξ αμάξης από όλο το ίντερνετ για την κίνησή του να χειροκροτήσει σε κομμάτι της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου για τους βομβαρδισμούς στο Ιράν.