Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένα πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι. Την ευτυχία τους ολοκλήρωσε η εγκυμοσύνη της όμορφης αθλήτριας, η οποία διανύει την 32η εβδομάδα κύησης.
«Εγώ και η φουσκίτσα μου μόλις τελειώσαμε την πρακτική μας στη #prenatalyoga. Δεν ήξερα ποσο πολύ μπορεί να σε βοηθήσει, στη διάθεση, στην επαφή με το μωρό με τις αναπνοές, στη σωστή θέση του μωρού και πολλά άλλα!! Αρκεί να πας σε καποιον που ξέρει❣», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η γλυκιά Βασιλική, αποκαλύπτοντας έτσι την αγαπημένη μορφή γυμναστικής τώρα που είναι έγκυος.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας