Με μια μεγάλη απουσία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Μονακό, προκαλώντας έντονες συζητήσεις μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στα τραπέζια της prive εκδήλωσης που ήταν και για φιλανθρωπικό σκοπό.
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με τη σύζυγό του Σαρλίν δεν εμφανίστηκαν στη συναυλία όπως είχε αρχικά ειπωθεί προκαλώντας αίσθηση, αφού μέρος των χρημάτων από τη συναυλία θα δοθούν και στο δικό τους φιλανθρωπικό ίδρυμα.
Ο τζίρος από τη συναυλία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pagenews.gr έφθασε στις 400.000 ευρώ.
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας