Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ απέκτησε τον Ουκρανό πορτιέρο, ο οποίος μαζί με τους Λοίζο και Γιαννακίδη θα αποτελεί την τριάδα κάτω από τα ασπρόμαυρα γκολπόστ
Την απόκτηση του Ουκρανού τερματοφύλακα, Μπόρις Κριούτσκοφ, ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, με την ομάδα χάντμπολ του συλλόγου να ενισχύεται με μία πολύ ποιοτική προσθήκη.
Ο έμπειρος πορτιέρο βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη και μαζί με τους Λοίζο και Γιαννακίδη θα αποτελεί την τριάδα κάτω από τα ασπρόμαυρα γκολπόστ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ιωαννίδη που θα χάσει όλη τη σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:
«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Borys Kriuchkov, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.
Γεννημένος στις 18.02.1988, στο Zaporozhye της Ουκρανίας, ο Borys Kriuchkov αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και έχει ύψος 200cm.
Τα τελευταία οκτώ χρόνια αγωνιζόταν στην ουκρανική, ZTR ZAPOROZHYE, με την οποία απέκτησε παραστάσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως το Challenge Cup αλλά και το EHF Cup.
Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο αθλητή, με πλούσιες παραστάσεις, που θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ την νέα σεζόν.
Ο Borys έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, πραγματοποιώντας κανονικά προπονήσεις.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι πως η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον αγώνα με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη είναι αμφίβολη λόγω διάσεισης
LIVE: Κοπεγχάγη – Νάπολι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Κοπεγχάγη – Νάπολι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.