Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα μυστικά πίσω από τη λαμπερή εμφάνιση της Κέιτι Πέρι

Τα μυστικά πίσω από τη λαμπερή εμφάνιση της Κέιτι Πέρι

H Κάθριν Ελίζαμπεθ Χάντσον έγινε παγκοσμίως γνωστή το 2008, όταν τρία τραγούδια της έφτασαν στο τοπ-10 του αμερικανικού Billboard

Τραγουδίστρια, στιχουργός και τηλεκριτής, η Κάθριν Ελίζαμπεθ Χάντσον, γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Κέιτι Πέρι, έγινε διάσημη το 2008 όταν τρία τραγούδια της έφτασαν στο τοπ-10 του αμερικανικού Billboard.

Η Πέρι έχει λάβει διάφορα βραβεία, μεταξύ των οποίων τέσσερα παγκόσμια ρεκόρ Guinness, και συμπεριλαμβάνεται στις γυναίκες με τις μεγαλύτερες αποδοχές στη μουσική από το 2011-2018. Είναι μία από τους πιο εμπορικούς μουσικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών, έχοντας πουλήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της.

Τι κάνει, λοιπόν, η ποπ σταρ για να διατηρείται όμορφη και λαμπερή;

Η Κέιτι Πέρι πειραματίζεται συνεχώς με την εμφάνισή της και μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

Μακιγιάζ & μαλλιά

View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Μπορεί στη σκηνή να υιοθετεί τολμηρά looks και να προτιμά το έντονο μακιγιάζ, στην καθημερινότητά της όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού η σταρ αποφεύγει το μακιγιάζ και περιορίζεται σε λίγο μπρόνζερ, το οποίο συνοδεύει με μάσκαρα και μολύβι φρυδιών.

Όσον αφορά στα μαλλιά της, θα μπορούσε κανείς να πει ότι η Κέιτι Πέρι είναι η βασίλισσα των αλλαγών! Τη γνωρίσαμε με μακριά, μαύρα μαλλιά και τον τελευταίο καιρό τη βλέπουμε με πλατινέ καρέ. Παρά τις όσες αλλαγές έχει τολμήσει στο χρώμα των μαλλιών της, τα μαλλιά της δείχνουν πάντα υγιή και λαμπερά. Η Πέρι αποφεύγει κάθε προϊόν μαλλιών που είναι χρωματισμένο, και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν όλες οι ξανθιές, αφού οι χρωστικές αυτές τείνουν να αλλοιώνουν και να χρωματίζουν το ξανθό μαλλί.

Περιποίηση δέρματος

View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Η βασική της αρχή σε ό,τι αφορά την περιποίηση του δέρματός της είναι να μην κοιμάται ποτέ με το μακιγιάζ της. Εκτός από αυτό, η Πέρι πιστεύει στη δύναμη του ατμού. Βράζει δηλαδή νερό, ρίχνει μερικές σταγόνες από το αιθέριο έλαιο της επιλογής της και κάθεται πάνω από το ζεστό νερό ώστε να ανοίξουν και να καθαρίσουν οι πόροι της. Αυτό που πραγματικά σιχαίνεται είναι τα αυτομαυριστικά προϊόντα, τα οποία ισχυρίζεται πως δεν της ταιριάζουν καθόλου.

Όπως έχει δηλώσει, ό,τι προϊόν και να χρησιμοποιήσει κανείς, δεν πρόκειται να νιώσει όμορφα, αφού η ομορφιά ξεκινάει από την αυτοπεποίθηση.

Πιστεύει πως δεν υπάρχει κανένα προϊόν στον κόσμο που μπορεί να μας μεταμορφώσει τελείως και ότι το μακιγιάζ δεν καθορίζει το ποιοι είμαστε. Αυτό που κάνει την ίδια να νιώθει όμορφα είναι να κάθεται στον ήλιο 10 λεπτά κάθε ημέρα, για να συνθέσει βιταμίνη D.

Διατροφή

View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Η Πέρι ξέρει καλά ότι τα χορευτικά στη σκηνή δεν είναι αρκετά για να την κρατήσουν fit. Το διατροφικό της πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε μικρά γεύματα την ημέρα, ώστε να κρατάει τον μεταβολισμό της ενεργοποιημένο. Η κατανάλωση συχνών, μικρών γευμάτων έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει το αδυνάτισμα, μειώνοντας την όρεξη για τσιμπολόγημα, προσφέροντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό, διατηρώντας τα επίπεδα ενέργειας υψηλά και φυσικά τονώνοντας τον μεταβολισμό.

Όπως έχει πει, φροντίζει να έχει μια ισορροπημένη διατροφή, έτσι ώστε να έχει ενέργεια για τα shows της.

Βέβαια, έχει και κάποιες cheat days, που απολαμβάνει τα αγαπημένα της μπέργκερ, μεξικάνικο φαγητό και σοκολάτες.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024