Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Άαρον Μπεστ, μίλησε στην ιστοσελίδα του «δικεφάλου του βορρά» τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται εκεί
Ο Άαρον Μπεστ αποτελεί την τελευταία χρονικά μεταγραφή του ΠΑΟΚ και σε δηλώσεις του που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «ασπρόμαυρων» εμφανίστηκε πού χαρούμενος που βρίσκεται στον «δικέφαλο του βορρά».
Ακόμη αναφέρθηκε στην εμπειρία που έχει από το Basketball Champions League, ενώ μίλησε και για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.
Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη του Άαρον Μπεστ:
«Ο Aaron Best είναι ο παίκτης που ολοκλήρωσε την εξάδα των ξένων για τον ΠΑΟΚ και την Παρασκευή αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.
Μέχρι πριν από λίγες μέρες, ο Καναδός γκαρντ βρισκόταν στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της χώρας του και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ μιλάει για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Κίνα, αλλά και για τις σκέψεις του για τη νέα σεζόν στο «Παλατάκι».
Πόσο δύσκολη ήταν η απόφασή σου να δεχθείς την πρόταση του ΠΑΟΚ;
Καθόλου! Είμαι ενθουσιασμένος που θα γνωρίσω την ελληνική κουλτούρα και θα είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ.
Έχεις εμπειρία από το Basketball Champions League. Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τη διοργάνωση;
Είμαι έτοιμος για αυτή την πρόκληση. Έχω παίξει στο Basketball Champions League τόσο με τη Juventus όσο και με τη Ludwigsburg και είναι μια σπουδαία ευκαιρία να ανταγωνιστείς σπουδαίες ομάδες από όλη την Ευρώπη. Νομίζω ότι η συμμετοχή μας στη διοργάνωση θα μας δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα.
Υποθέτουμε πως ήταν μια δύσκολη στιγμή για σένα όταν έμαθες ότι δεν θα είσαι στο Παγκόσμιο της Κίνας με την Εθνική ομάδα του Καναδά. Από την άλλη βρήκες την ευκαιρία να υπογράψεις με τον ΠΑΟΚ και να γνωρίσεις έγκαιρα τους νέους σου συμπαίκτες…:
Είναι πάντα ωραίο να εκπροσωπείς την πατρίδα σου. Ο Καναδάς είναι γεμάτος ταλέντο και έτσι δεν νιώθω άσχημα που κόπηκα, αλλά συνεχίζω να υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου. Κατά κάποιο τρόπο με βόλεψε που δεν βρέθηκα στην Κίνα, καθώς μπόρεσα να υπογράψω άμεσα με τον ΠΑΟΚ.
Μπορείς να κάνεις μια πρόβλεψη για τη συνέχεια της διοργάνωσης;
Υπάρχει πολύ ταλέντο στη διοργάνωση και μία από τις δυνατές ομάδες είναι η Εθνική Ελλάδας. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον η συνέχεια.
Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου εντός και εκτός παρκέ;
Αγαπώ το μπάσκετ και την οικογένειά μου!
Υπάρχει κάποιο μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ;
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η Νιγηρία του Μπρούνο Ονιεμαέτσι επικράτησε στα πέναλτι της Αιγύπτου με 4-2 (0-0 κανονική διάρκεια) και κατέκτησε την 3η θέση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μοιραίοι για τους «Φαραώ» Σαλάχ και Μαρμούς.
Όσα είπαν Θοδωρής Βλάχος και Αριστείδης Χαλυβόπουλος μετά την εύκολη νίκη της Εθνικής πόλο των Ανδρών επί της Τουρκίας, στο ξεκίνημα του Β' γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο του Βελιγραδδίου.
Σθεναρή αντίσταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ, την οποία κράτησαν στο μηδέν (0-0) για την 22η αγωνιστική.