Ολυμπιακός : Ο Λοβέρα, η εκστασιασμένη εξέδρα και ο Μαρτίνς…
Πειθαρχημένος και προσαρμοσμένος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο Λοβέρα θα παίξει πίσω από τον κεντρικό επιθετικό και θα εντυπωσιάσει. Ο Ολυμπιακός πήρε έναν νεαρό σολίστα που θα πρέπει να μάθει τις μελωδίες που παίζει η ομάδα πριν αρχίσει να «σολάρει»ο ίδιος ξεσηκώνοντας την εξέδρα
Δύσκολα μπορείς να βάλεις σε ένα κουτί το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο Μάξι Λοβέρα είναι είκοσι χρονών παιδί που γουστάρει να έχει την μπάλα στα πόδια του. Του είναι μάλλον αδιάφορο αν θα την πάρει σε θέση εξτρέμ η αν θα την πάρει κάθετα στο τέρμα.
Στην αρχή, είχα μείνει με την εντύπωση πως πρόκειται για καθαρό εξτρέμ. Όσο ψάχνω και βρίσκω βίντεο για να τον δω, αναθεωρώ την άποψή μου. Ο Λοβέρα είναι περισσότερο ένας ελεύθερος παίκτης πίσω από τον φουνταριστό.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ερχόμενος από τον πάγκο, ο Ταϊρίκ Τζόουνς κατάφερε να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα με τη Μακάμπι, προφέροντας παράλληλα και θέμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.