Ο Διαμαντής Χουχούμης, που έχει φορέσει τη φανέλα της Σλόβας Μπρατισλάβας, ανέφερε σε δηλώσεις του πως ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
O νυν ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης σημείωσε αρχικά στον Αρένα: «Είναι καλή ομάδα η Σλόβαν, αλλά δεν θεωρώ πως μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον φετινό ΠΑΟΚ. Επιθετικά είναι γρήγορη και ποιοτική ομάδα και θέλει προσοχή η άμυνα του ΠΑΟΚ, αλλά ως εκεί. Έχει νέο προπονητή, γιατί αν και κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα η Σλόβαν, οι διοικούντες επέλεξαν να πάρουν έναν νέο. Έχουν καινούριο γήπεδο από τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν, είναι παραδοσιακά η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, αλλά η δυναμική των οπαδών, δεν είναι όπως ελληνικών ομάδων».
Για το κλίμα στην Μπρατισλάβα: «Υπάρχουν μερικές μεγάλες μονομαχίες στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας, αλλά η Σλόβαν είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην χώρα. Βέβαια, αξίζει να αναφέρω ότι πρώτο τους άθλημα είναι το χόκεϊ επί πάγου και έπειτα το ποδόσφαιρο. Δεν έχει το μπάτζετ του ΠΑΟΚ η ομάδα, αλλά έχει κάποια συμβόλαια, που δεν είναι αμελητέα».
Για το ρόστερ της Σλόβαν και ποιους παίκτες της ξεχωρίζει: «Ο Σπόραρ ο επιθετικός και ο Μόχα, το αριστερό εξτρέμ, είναι δυο ποδοσφαιριστές που χρειάζονται προσοχή για τον ΠΑΟΚ. Γενικά, μεσοεπιθετικά έχει ποιοτικούς παίκτες η Σλόβαν. Πάντως, επειδή είδα τον ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, δεν έχει να φοβάται κάτι. Θα περάσει σίγουρα, γιατί έχει και το δεύτερο ματς στην Τούμπα. Εκτός έδρας, όμως, θα πρέπει να προσέξει περισσότερο. Αν πετύχει γκολ, θα είναι ευχής έργον».
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο σπουδαίο ματς με την Λεβερκούζεν, για τα πλέι-οφ του Champions League.
LIVE: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.