Ο Έρικ Πέρσον θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του τη Σουηδία, με τον ΟΦΗ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Η ΠΑΕ ευχαρίστησε επίσης τον 25χρονο επιθετικό για την προσφορά του στην ομάδα της Κρήτης, από τον Ιανουάριο του 2019 όταν και φόρεσε για πρώτη φορά την ασπρόμαυρη φανέλα. Να σημειωθεί επίσης, ότι ο Πέρσον έπαιξε σε επτά αγώνες φέτος με τον ΟΦΗ, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Δείτε την ανακοίνωση του ΟΦΗ:
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Erik Pärsson. O Σουηδός επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας τον προηγούμενο Ιανουάριο και φόρεσε εφτά φορές τη φανέλα της σε αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι, ενώ ευχαρίστησε και τους Έλληνες οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες και τον χειροκρότησαν.
LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.