Παίκτης της Κάλιαρι είναι και επίσημα ο Ράτζα Ναϊνγκολάν, με τον Βέλγο μέσο να επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στην ομάδα που τον ανέδειξε και που του έδωσε την ευκαιρία να πάρει τη μεγάλη μεταγραφή για τη Ρόμα το 2014.
Η Κάλιαρι απέκτησε τον Ναϊνγκολάν με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Ίντερ, στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη χρονιά.
Ο λόγος βέβαια που ο 31χρονος χαφ επέλεξε την Κάλιαρι για να παίξει τη σεζόν 2019-20 δεν είναι καθαρά αγωνιστικός, αλλά… οικογενειακός. Αυτός δεν είναι άλλος από τη σύζυγό του, Κλαούντια, η οποία πάσχει από καρκίνο.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι, ενώ ευχαρίστησε και τους Έλληνες οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες και τον χειροκρότησαν.
LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.