Σοβαρά προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες σε σταθερά, αλλά και κινητά τηλέφωνα εξαιτίας του σεισμού μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, 23 χλμ βορειοδυτικά της Αθήνας, κοντά στη Μαγούλα.
Όπως φαίνεται, καθώς οι συμπολίτες μας προσπαθούν εντατικά να επικοινωνήσουν με τους οικείους τους προκειμένου να μάθουν αν είναι καλά οι γραμμές είναι ιδιαίτερα φορτωμένες. Η επικοινωνία μέσω σταθερών και κινητών τηλεφώνων είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Εκτός Αττικής ωστόσο οι γραμμές λειτουργούν κανονικά.
Καλύτερη επιλογή γι’ αυτές τις πρώτες ώρες είναι η χρήση των εφαρμογών στα κινητά τηλέφωνα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας