Που θα ψηφίσουν την Κυριακή Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Μώραλης
Που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα
Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά (Ζαννή 97) και συγκεκριμένα στο 2ο Εκλογικό Διαμέρισμα 1ης Κοινότητας, στα εκλογικά τμήματα 5110Α και 5110Β, στις 13:00.
Από την άλλη, ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» κ. Γιάννης Μώραλης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 10ο Γυμνάσιο Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 39) και συγκεκριμένα στο 13ο Εκλογικό Διαμέρισμα της 2ης Κοινότητας, στα εκλογικά τμήματα: 5207Α και 5207Β, στις 11:00 π.μ.
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο και τοπικές βροχές
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς
- Πάνω από 5 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι
- Βία στους δρόμους: Όταν η οργή κυριαρχεί πίσω από το τιμόνι
- Τέιλορ Σουίφτ: Πού μπορεί να ξόδεψε τα έσοδα της ιστορικής περιοδείας της Eras; – Τι αποκαλύπτει η ίδια
- Αυτές οι συνήθειες μας χαρίζουν μακροζωία – και είναι τζάμπα
- Ο Μπαζ Λούρμαν «ανασταίνει» τον Έλβις: Στο φως χαμένο υλικό από τη θρυλική εποχή του Λας Βέγκας
- Ωρα αποφάσεων, με το βλέμμα στραμμένο στη Νίκαια – «Απαντήσεις θέλουμε, όχι γενικόλογες συζητήσεις»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442