Sabah: Εντοπίσαμε στην Αθήνα το κρησφύγετο ηγετικού στελέχους των Γκιουλενιστών
Η τουρκική εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες του Yalcin Esmek, ηγετικού στελέχους του κινήματος του αυτοεξόριστου ιμάμη στην Αθήνα, καθώς επίσης τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του, τη διεύθυνσή του στην οδό Πραξιτέλους 4, στην Άγια Παρασκευή και το όνομα που αναγράφεται στο κουδούνι του
Λίγες ώρες μετά τη νέα αναφορά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στους «πραξικοπηματίες», η Sabah βάζει φωτιά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις καθώς με πρωτοσέλιδό της υποστηρίζει πως στην Αθήνα βρίσκεται ένα απο τα κρησφύγετα των Γκιουλενιστών.
Η τουρκική εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες του Yalcin Esmek, ηγετικού στελέχους του κινήματος του αυτοεξόριστου ιμάμη στην Αθήνα, καθώς επίσης τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του, τη διεύθυνσή του στην οδό Πραξιτέλους 4, στην Άγια Παρασκευή και το όνομα που αναγράφεται στο κουδούνι του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, δημοσιογράφοι της ίδιας εφημερίδας είχαν προκαλέσει αναστάτωση στην Αγία Παρασκευή. Τους είχαν δει να κινούνται έξω από το ελληνογαλλικό σχολείο, κρίθηκαν ύποπτοι και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.
Το πρωτοσέλιδο της Sabah έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά τη νέα αναφορά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στους «πραξικοπηματίες», όπως συνηθίζει να αποκαλεί και τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα.
Πρόκειται για τους στρατιωτικούς που διέφυγαν από την Τουρκία με ελικόπτερο και έφτασαν στην Ελλάδα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου 2016, λίγες ώρες μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.
Ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε σχετικά με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που ζήτησαν άσυλο στην χώρα μας πως «δεν μπορούν να μας κάνουν μαθήματα όσοι δέχονται πραξικοπηματίες».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας