Ο Τζόνι Νιούμαν, πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και του Παγκρατίου, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 68 ετών. Ο Αμερικανός προπονητής εργάστηκε στην χώρα μας στα τέλη της δεκαετίας του 80 αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του δικέφαλου.
Το περιστατικό που έμεινε στην ιστορία ήταν η επίθεση του στον Ιταλό διαιτητή, Γκρόσι μετά από παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Ο Νιούμαν είχε μάλιστα τιμωρηθεί γι’ αυτή την επίθεση με διετή αποκλεισμό από την FIBA.
Εκτός από τον ΠΑΟΚ δούλεψε και στο Παγκράτι ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως σαν παίκτης είχε αγωνιστεί στους Λέικερς και στους Ιντιάνα Πέισερς. Ο Νιούμαν μετά την Ελλάδα εργάστηκε και σε Ιαπωνία, Λίβανο, Κίνα, Ισραήλ, Κύπρο, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία και Ρουμανία.
Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι Ερυθρού Αστέρα – ΠΑΟΚ:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα οικονομικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαιτίας των αγωνιστικών της προβλημάτων και των αποκλεισμών της από τα Κύπελλα
Συνεχίζουν τις πολύ καλές εμφανίσεις Φορτούνης και Μασούρας με την Αλ Καλίτζ – Δύο γκολ πέτυχε κόντρα στην Αλ Ακντούντ και 4 στα τελευταία 5 ματς ο Μασούρας, σκόραρε για 3ο σερί παιχνίδι ο Φορτούνης.