Ο Ιαν Βουγιούκας ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού στο χθεσινό (23/4) παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.
«Κακά τα ψέματα ξέραμε ότι ήταν καλύτερη η Ρεάλ» παραδέχθηκε στο φινάλε και πρόσθεσε: «πριν από τα πλέι οφ πιστέψαμε ότι μπορούμε, αλλά είναι μεγάλη ομάδα. Είναι ομάδα που έχει κρατήσει το ρόστερ της και έδειξε πόσο σημαντικό είναι να κρατάς έναν κορμό».
Για το αν θα σκέφτονται την κατάληξη του πρώτου παιχνιδιού ανέφερε: «Σίγουρα, αυτό θα το σκεφτόμαστε για πολύ καιρό. Κάναμε κακή διαχείριση στο πρώτο παιχνίδι».
Για την απουσία του Γιούλ σημείωσε: «Όταν ένας τέτοιος παίκτης βγαίνει εκτός είναι πρόβλημα για μία ομάδα. Αλλά, βρήκαν ρόλο κάποιοι άλλοι, όπως ο Κάρολ, ο οποίος δεν έπαιζε όλη την χρονιά».
Για το τι κρατάει από τη φετινή χρονιά είπε: «Αυτό που κρατάμε είναι ότι κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια για να μπούμε στα πλέι οφ, αλλά δυστυχώς πέσαμε πάνω στη Ρεάλ».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η γεωγραφική έκταση, η αύξηση των ομάδων και τα αεροπορικά ταξίδια εκτοξεύουν το ανθρακικό αποτύπωμα του Μουντιάλ – Προβληματισμός για το μέλλον των μεγάλων διοργανώσεων.
Νίκη με την οποία επέστρεψε στην 4η θέση (12-7) πέτυχε οΠΑΟΚ και έχει, πλέον, μια ακόμη εξ αναβολής εκκρεμότητε, αυτήν, εντός έδρας, απέναντι στον Άρη (15/4, εξ’ αναβολής για την 21η αγωνιστική).