Πιτίνο: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι και πάλι στο Φάιναλ φορ»
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο μίλησε για τις «μάχες» με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την πίστη του για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ αλλά και για τον Τζέιμς Γκιστ.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το αυριανό πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για τον Γκιστ, αλλά και για τη μεγάλη πρόκληση που έχουν μπροστά τους αυτός και οι παίκτες του.
«Είμαι χαρούμενος που βλέπω τον Γκιστ να κάνει τζόκινγκ και ελπίζω ότι θα τον δω να κάνει και προπόνηση. Είναι αρκετά σημαντικός για τη σειρά αυτή και τον χρειαζόμαστε», ήταν τα πρώτα λόγια του για τη συμμετοχή του Αμερικανού στην αυριανή αναμέτρηση και συνέχισε μιλώντας για τη σειρά των αγώνων:
«Κάνετε ένα μεγάλο λάθος… Κοιτάτε τον αντίπαλο και όχι τον Παναθηναϊκό. Δεν είμαστε μια ομάδα καλών σουτέρ. Εάν μας βάλετε στο μισό γήπεδο τότε θα δείξουμε όλες τις αδυναμίες μας. Εάν μας βάλετε σε όλο το παρκέ τότε θα δείξουμε όλες τις δυνατότητές μας. Εσείς κοιτάτε για τον αντίπαλο και όχι τον Παναθηναϊκό για το πώς θέλουμε εμείς να παίζουμε». Συνεχίζοντας ανέφερε:
«Είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στον αιφνιδιασμό και τις χειρότερες στο μισό γήπεδο και το σουτ. Για αυτό και θέλουμε να τρέξουμε για να είμαστε στα πλεονεκτήματά μας. Παίζουν ρόλο στο μπάσκετ της Ευρωλίγκας τα μπάτζετ. Ένα μπάτζετ 30 εκατομμυρίων και ένα μπάτζετ δέκα διαφέρουν.
Όμως πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις σε κάθε κανόνα. Μ’ αρέσει να νικάω και αυτό αρέσει και στην ομάδα μου. Μ’ αρέσει η φιλοσοφία της ομάδας, η ιστορία και η δυναμική της και πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα είναι και πάλι στο Φάιναλ φορ».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).