Περνούσε από το αεροδρόμιο χωρίς έλεγχο ο «Μανόλο του Παππά»
Ως κυβερνητικός αξιωματούχος μπαινόβγαινε στη χώρα ο μυστικοσύμβουλος του Μαξίμου
Δεν ήταν συνηθισμένος επιβάτης της Aegean ο Μανώλης Πετσίτης όταν πετούσε για την Κύπρο. Η όλη του στάση και η ενδυμασία του πρόδιναν έναν κυβερνητικό αξιωματούχο ή έναν εύπορο επιχειρηματία. Προτιμούσε πάντα την business class, κουβαλούσε φιρμάτες αποσκευές και πολλές φορές δεν περνούσε καν από έλεγχο. Γιατί ίσως πιθανόν να γνώριζε ότι μέλη της κυβέρνησης και οι οικογένειές τους, μπορούν να αποφύγουν τον έλεγχο. Το θέμα είναι ποιος έδινε εντολή ώστε ο Πετσίτης να περάσει από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος ως… κυβερνητικός αξιωματούχος, γιατί χωρίς έλεγχο μπορείς να περάσεις τα πάντα. Σιγά-σιγά αποκαλύπτεται ότι ο «Μανόλο του Παππά», όπως είναι ευρύτερα γνωστός, είχε έναν ρόλο που φαίνεται ότι δεν ήταν απλά αυτός του σερβιτόρου που ήρθε ως εθελοντής το 2015 στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε και από το 2016 ότι εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε επιχειρήσεις με τις οποίες συγκρούστηκε η κυβέρνηση. Οι δικαιολογίες που έχουν ψελλίσει κατά καιρούς για τον Πετσίτη τα κυβερνητικά στελέχη δεν πείθουν πλέον κανέναν.
Τα έγγραφα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι ο Πετσίτης είχε πιάσει δουλειά ως φορολογικός εκπρόσωπος κύπριων δικηγόρων που διαχειρίζονται τις offshore του Λαυρεντιάδη, από τον Δεκέμβριο του 2014.
Ποιός έδινε εντολές να μην τον ελέγχουν στο αεροδρόμιο;
Τι δουλειές είχε στην Κύπρο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014;
Τι γνώριζε ο Νίκος Παππάς από τα «χρόνια της Καισαριανής»;
Τι βίο διήγε στη Λάρνακα ο Πετσίτης;
Γιατί οι δικηγόροι επέλεξαν σε υπάλληλο πιτσαρίας να τους εκπροσωπεί φορολογικά στην Ελλάδα;
Διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ του Νίκου Χασαπόπουλου στα ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
- Τέλος χρόνου για τα Airbnb – Μέχρι 28 Φεβρουαρίου οι διορθώσεις στις δηλώσεις
- Κεντέν Ντεράνκ: Ο θάνατος του ακροδεξιού αντικείμενο εκμετάλλευσης με στόχο να στιγματιστεί η γαλλική αριστερά
- Συνταγή: Πορτοκαλόπιτα με γιαούρτι
- Εικόνες αποκάλυψης στον Έβρο: Πλημμύρισε ο κάμπος των Λαβάρων – Τα νερά απειλούν οικισμούς, ήχησε το 112
- Τραμπ :Δεν θα αφήσω το Ιράν, τον υπ’ αριθμόν έναν τρομοκράτη να αποκτήσει πυρηνικά
- Σχέσεις: Η ιδιαίτερη τάση στον τρόπο με τον οποίο διαλέγουμε σύντροφο
- Βροχερός ο καιρός την Τετάρτη – Πού θα «χτυπήσουν» καταιγίδες
- Ριζικές αλλαγές για τους φροντιστές των ηλικιωμένων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)



























































![Μετά το Νόμπελ Ειρήνης, ο Τραμπ απέκτησε και… χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/photo_5834667506767957173_y-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442