Το εντυπωσιακό ρεκόρ του Παναθηναϊκού έσπασε στο Περιστέρι
Ο Παναθηναϊκός ήταν αήττητος στην κανονική περίοδο της Α1 από το 2016.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από το Περιστέρι με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη να βάζει ε τέλος σε ένα μεγάλο σερί που είχαν οι πράσινοι.
Με το αποτέλεσμα αυτό τελειώνει και ένα μακρό αήττητο σερί για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετρούσε 70 συνεχόμενες νίκες σε παιχνίδια κανονικής περιόδου στο ελληνικό πρωτάθλημα.
H τελευταία ήττα χρονολογείται στις 17 Οκτωβρίου 2016 στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό (88-63). Το αποτέλεσμα σε εκείνο τον αγώνα, εξάλλου, είχε οδηγήσει στην απόλυση τον Αργύρη Πεδουλάκη, νυν προπονητή του Περιστερίου από τον πάγκο του Παναθηναϊκού!
- «Πληγωμένη» στο ΣΕΦ η Μακάμπι: Με τρεις σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
- Χολ για τη μεταγραφή του Τζόουνς: «Είναι καλό για όλους μας ότι ήρθε στον Ολυμπιακό»
- Μπαρτζώκας για Μακάμπι: «Πολύ επικίνδυνη και σε καλό μομέντουμ – Δεν θα παίξει ο Μόρις»
- Επικό βίντεο: Ο διαιτητής του τελικού του Κόπα Άφρικα έβαλε τα γέλια όταν κατάλαβε ότι προκάλεσε… χάος (vid)
- Ρέτσος για τον «τελικό» με τη Λεβερκούζεν: «Η Μπάγερ θα αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο σε ένα θορυβώδες γήπεδο»
- Στα… κάγκελα ο κόσμος του Παναθηναϊκού με Αλαφούζο, Μπενίτεθ και παίκτες: «Νύχτα ντροπής και ξεφτίλας, δρόμο όλοι…» (pics)
- Kόντρα στην Ιταλία για την πρόκριση στα ημιτελικά – Η προϊστορία εις βάρος της Ελλάδας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442