Ματσάρα στη Μινεσότα με τους Τίμπεργουλβς να επιστρέφουν από το -19, να στέλνουν το ματς στην παράταση και να επικρατούν των Γουόριορς σε «νεκρό» χρόνο με 131-130
Οι Τίμπεργουλβς υποδέχτηκαν στο Target Center της Μινεσότα τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Το ματς ήταν αμφίρροπο μέχρι τα μέσα του δεύτερου δωδεκάλεπτου. Μετά οι πρωταθλητές έδειξαν να ανεβάζουν ρυθμούς και να φτάνουν την υπέρ τους διαφορά στις αρχές της τρίτης περιόδου στο +19 (73-54).
Οι γηπεδούχοι όμως απάντησαν εντυπωσιακά και κατάφεραν στο τέλος του ματς να ισοφαρίσουν και να στείλουν το ματς στην παράταση. Εκεί τα πράγματα… γύρισαν. Οι Τίμπεργουλβς προηγήθηκαν με +9 (128-119) και οι πρωταθλητές επέστρεψαν ισοφαρίζοντας με τρίποντο του Κάρι σε 130-130.
Στην τελευταία επαναφορά του ματς όμως, ο Ντουράντ χρεώθηκε φάουλ εκτός φάσης και ο Τάουνς με μια εύστοχη βολή διαμόρφωσε το τελικό 131-130, με το Γκόλντεν Στέιτ να διαμαρτύρεται για την τελευταία φάση.
Μεγάλο ματς από τους Γουίγκινς (24π/9 ριμπ) και Οκότζι (21π), ενβώ και ο Τάουνς ήταν καθοριστικός (15π/13 ριμπ) στη νίκη των Γουλβς που τους ανέβασε στο 34-41 και την 10η θέση της Δύσης.
Από την άλλη η απίστευτη βραδιά του Κάρι (37π με 11/19 τρίποντα) αλλά και του πληθωρικού Ντουράντ (23π/12 ριπμ/7 ασίστ) πήγε στράφι για τους πρωταθλητές που έπεσαν στο 51-24 αλλά παραμένουν πρώτοι στη Δύση.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.