Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τρολάρει επικά τον ΣΥΡΙΖΑ στο Ράδιο Αρβύλα

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τρολάρει επικά τον ΣΥΡΙΖΑ στο Ράδιο Αρβύλα

Η σύλληψη της 90χρονης στην Θεσσαλονίκη που πουλούσε τερλίκια και η παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου έγιναν σκετς στη σατιρική τηλεοπτική εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου σε ρόλο - έκπληξη.... 

Δύο από τις πιο viral ειδήσεις της ελληνικής επικαιρότητας των τελευταίων ημερών, έγιναν αντικείμενο σάτιρας στην τηλεοπτική εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου να αναλαμβάνει ρόλο – έκπληξη….

Συγκεκριμένα σχολιάζοντας με το δικό τους χιουμοριστικό τρόπο την σύλληψη της 90χρονης στην Θεσσαλονίκη που πουλούσε τερλίκια, καθώς και την παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου μετά την αποκάλυψη πως εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της μητέρα της, οι Ράδιο Αρβύλα κατάφεραν να «ενώσουν» αυτές τις δύο ιστορίες σε ένα σατιρικό σκετς.

Βέβαια όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Κανάκης, χρειάστηκε βοήθεια από μία παρουσιάστρια για να πετύχουν το επιθημητό αποτέλεσμα. Η παρουσιάστρια αυτή ήταν φυσικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία περιέγραψε στο Ράδιο Αρβύλα ένα διαφορετικό «Πάμε Πακέτο», τρολάροντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο συγκεκριμένο «Πάμε Πακέτο», λοιπόν, η πρώην υποψήφια Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Λοΐζου, ανακάλυψε πως η μητέρα της, για την οποία εισέπραττε παράνομα την σύνταξή της, εν τέλει ζούσε και αυτή δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από την 90χρονη γιαγιά στην Θεσσαλονίκη με τα τερλίκια.

Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, φωτογραφία από τα backstage των γυρισμάτων, ποζάροντας μαζί με του Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Σερβετά. Στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία η Βίκυ Χαζτηβασιλείου έγραψε χαρακτηριστικά: «Κι όσοι δεν έχουν χιούμορ, καλά θα κάνουν να το βρούν…. Έ Αντώνη?😜 Καλημέρα φίλοι! » 

Το επικό τρολάρισμα από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου στο παρακάτω βίντεο:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024