Ο Ραφαέλ Βαράν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης έως το καλοκαίρι και μετά εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.
Σύμφωνα με την (έγκυρη) γαλλική αθλητική εφημερίδα Equipe, ο Γάλλος διεθνής κεντρικός αμυντικός είναι δυσαρεστημένος από τη φετινή πορεία της ισπανικής ομάδας και θέλει να δοκιμάσει τις δυνατότητες του και σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα.
Όπως όλα δείχνουν ο Βαράν θέλει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα όπως το αγγλικό, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι να ετοιμάζουν πρόταση με πολλά εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 25χρονος αμυντικός τη φετινή σεζόν στην Ισπανία έχει 24 συμμετοχές και δύο γκολ.
Με το «παράθυρο» ότι τα αντικείμενα που έριξαν οι οπαδοί της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ήταν πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη η ΔΕΑΒ απάλλαξε την ΑΕΚ. Το ίδιο… βιολί και με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ!
LIVE: Πανιώνιος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανιώνιος – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.