Χαρούμενος για το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του ήταν ο Κάλεμπ Ταρζέφσκι. Ο σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο, απέδωσε τη νίκη των Ιταλών στην καλή άμυνα και την ομαδικότητα που έδειξαν στο παρκέ.
Αναλυτικά δήλωσε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό πως: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε καλή άμυνα. Την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ δεν κάναμε καλή δουλειά στα ριμπάουντ και αυτό ήταν κάτι που θέλαμε να τονίσουμε στο ματς.
Ήταν μία σημαντική νίκη και παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε πολύ καλά, παλεύαμε συνεχώς και μείναμε όλοι μαζί ως ομάδα. Δυστυχώς δεν έχουμε μαζί μας τον Γκουντάιτις. Σε όλους αρέσει να παίζουμε μαζί του, καθώς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και δεν υπάρχει άλλος σαν εκείνον στη λίγκα. Τώρα, έχω αυτή την ευκαιρία και είμαι ευγνώμων».
Η Εθνική πόλο σαρώνει τους πάντες στο διάβα της μέχρι στιγμής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο και ο Στέλιος Αργυρόπουλος κλέβει την παράσταση με τα εκπληκτικά γκολ που πετυχαίνει.
Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (18/1, 17.00) εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.