Ρίτσαρντ Άβεντον τη φωτογράφισε με στράπλες φόρεμα που αναδείκνυε τον μακρύ λαιμό της – η ασπρόμαυρη φωτογραφία που θυμίζει πορτρέτο του Μοντιλιάνι βρίσκεται σήμερα στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης.
Ο Έργουιν Μπλούμενφελντ, διάσημος φωτογράφος των περιοδικών «Harper’s Bazaar» και «Life», εντυπωσιασμένος από τη φινέτσα και το στυλ της της πρότεινε να τη φωτογραφίσει ως μανεκέν. Εκείνη δέχτηκε αλλά πολύ σύντομα βαρέθηκε να ποζάρει και άρχισε να εργάζεται ως βοηθός φωτογράφου στο πλευρό του. Όλα όμως άλλαξαν όταν η γνώρισε τον Τζιάνι Ανιέλι, τον πλουσιότερο άνθρωπο της Ιταλίας και αθεράπευτο πλέιμποϊ.
Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» η Μαρίλια Παπαθανασίου φυλλομετρά τη μυθιστορηματική ζωή της Μαρέλα Καράτσολο ντι Καστανιέτοπου έμεινε γνωστή ως «Ο Κύκνος».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας