Καρεμπέ: «Να παιχτεί ποδόσφαιρο μόνο μέσα στο γήπεδο»
Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως θα πρέπει να παιχτεί ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο.. Τι είπε για Μαρτίνς και την αγωνιστική βελτίωση των ερυθρολεύκων.
Δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι έκανε ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Συμβούλου Στρατηγικής της διοίκησης, για θέματα σκάουτινγκ, διεθνών σχέσεων και οργάνωσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και το αν οι Πειραιώτες μπορούν να φτάσουν στον τελικό του Europa League.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-1 σετ του Σιντάρο Μοτσιζούκι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open – Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο Τόμας Μάτσαχ