Κλοπ: «Είμαστε oι πιο καθαρoί, με την Παρί μοιάζαμε με χασάπηδες»
Αιχμές για την διαιτησία του ματς κόντρα στην Παρί αλλά και για τους παίκτες των Παριζιάνων άφησε ο προπονητής της Λίβερπουλ. «Είμαστε η πιο καθαρή ομάδα στην Αγγλία, αλλά αυτή τη βραδιά μοιάζαμε με χασάπηδες», τόνισε ο Γερμανός
Η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 2-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 2-1 στο Παρκ Ντε Πρενς το βράδυ της Τετάρτης (28/11) για την 5η αγωνιστική του Champions League, ωστόσο ο προπονητής των Reds Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι εξέφρασε έντονα παράπονα για τον ρέφερι Σίμον Μαρτσίνιακ κατηγορώντας τον ότι σφύριζε φάουλ σε κάθε μαρκάρισμα. Ο Γερμανός υποστήριξε ότι η ομάδα του εδώ και δύο χρόνια είναι η «πιο καθαρή στην Αγγλία», αλλά το βράδυ της Τετάρτης έμοιαζε «με χασάπηδες».
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Εδώ και δύο χρόνια είμαστε η πιο καθαρή ομάδα στην Αγγλία, αλλά αυτή τη βραδιά μοιάζαμε με χασάπηδες. Έτσι είναι όταν βλέπεις τον αριθμό των καρτών (έξι συνολικά). Ο Νεϊμάρ ήταν δυνατός, αλλά και η δύναμη είναι μέρος του παιχνιδιού. Βέβαια, ο Βεράτι θα έπρεπε ν’ αποβληθεί. Έπεφταν στο έδαφος, φέρθηκαν έξυπνα και ήταν τυχεροί γιατί ο διαιτητής το άφησε. Δεν είναι ότι η Παρί δεν άξιζε να νικήσει, αλλά ήμασταν κοντά στο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το εμπόδιο ήταν οι 500.000 διακοπές του ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο διαιτητής ακόμη πιστεύει ότι τα έκανε όλα καλά», υποστήριξε ο πολύπειρος κόουτς.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σε έντονους ρυθμούς «φεύγουν» τα εισιτήρια που έχει στη διάθεσή τής η ΠΑΕ ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 4.700 «κομμάτια» που έχουν ήδη βρει κατόχους
Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τουλάχιστον την 3η θέση στα Play Off, αλλά και ο Ράφα Μπενίτεθ έχει τους δικούς του στόχους για να ενισχύσει τη δουλειά του.