Κλοπ: «Είμαστε oι πιο καθαρoί, με την Παρί μοιάζαμε με χασάπηδες»
Αιχμές για την διαιτησία του ματς κόντρα στην Παρί αλλά και για τους παίκτες των Παριζιάνων άφησε ο προπονητής της Λίβερπουλ. «Είμαστε η πιο καθαρή ομάδα στην Αγγλία, αλλά αυτή τη βραδιά μοιάζαμε με χασάπηδες», τόνισε ο Γερμανός
Η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 2-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 2-1 στο Παρκ Ντε Πρενς το βράδυ της Τετάρτης (28/11) για την 5η αγωνιστική του Champions League, ωστόσο ο προπονητής των Reds Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι εξέφρασε έντονα παράπονα για τον ρέφερι Σίμον Μαρτσίνιακ κατηγορώντας τον ότι σφύριζε φάουλ σε κάθε μαρκάρισμα. Ο Γερμανός υποστήριξε ότι η ομάδα του εδώ και δύο χρόνια είναι η «πιο καθαρή στην Αγγλία», αλλά το βράδυ της Τετάρτης έμοιαζε «με χασάπηδες».
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Εδώ και δύο χρόνια είμαστε η πιο καθαρή ομάδα στην Αγγλία, αλλά αυτή τη βραδιά μοιάζαμε με χασάπηδες. Έτσι είναι όταν βλέπεις τον αριθμό των καρτών (έξι συνολικά). Ο Νεϊμάρ ήταν δυνατός, αλλά και η δύναμη είναι μέρος του παιχνιδιού. Βέβαια, ο Βεράτι θα έπρεπε ν’ αποβληθεί. Έπεφταν στο έδαφος, φέρθηκαν έξυπνα και ήταν τυχεροί γιατί ο διαιτητής το άφησε. Δεν είναι ότι η Παρί δεν άξιζε να νικήσει, αλλά ήμασταν κοντά στο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το εμπόδιο ήταν οι 500.000 διακοπές του ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο διαιτητής ακόμη πιστεύει ότι τα έκανε όλα καλά», υποστήριξε ο πολύπειρος κόουτς.
LIVE: Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Διαδικτυακά από το ΕΡΤ Sports 2.
Φινάλε στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Άρη Betsson για φέτος, μετά τη βαριά ήττα με 111-92 στη Ρουμανία από την ανώτερη Κλουζ, η οποία προκρίθηκε στα πλέι οφ του EuroCup.