Πλάνα με το μυαλό και στην Μπάγερν
Οι σκέψεις και τα δεδομένα για τον Ουζουνίδη σε σχέση με το σχήμα που θα παρατάξει το Σάββατο στη Ριζούπολη, απέναντι στον Απόλλωνα
Μετά και την επιστροφή του Γιαννιώτα στις προπονήσεις, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε το απουσιολόγιό του να αδειάζει, αφού ενόψει Απόλλωνα οι μοναδικοί που δεν υπολογίζονται είναι οι Οικονόμου, Αλμπάνης. Ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει πληθώρα επιλογών για το σχήμα που θα παρατάξει στη Ριζούπολη, κάτι που φαίνεται και από τις πολλές και διαφορετικές σκέψεις που κάνει για την ενδεκάδα.
Το παραπάνω είναι σε άμεση συνάρτηση και με το ματς με την Μπάγερν που ακολουθεί, στο οποίο η ΑΕΚ θα πρέπει μεταξύ άλλων να δείξει φρεσκάδα και να… τρέξει αρκετά. Γι’ αυτό και ο Ουζουνίδης σκέφτεται να κάνει κατά κάποιο τρόπο μια διαχείριση των βασικών του μονάδων στο παιχνίδι του Σαββάτου, προκειμένου να τις έχει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την Τρίτη.
- Αποκάλυψη-σοκ στη Φόρμουλα 1: Οι οδηγοί της Άστον Μάρτιν κινδυνεύουν με αναπηρία
- Το στάδιο Αζάντι στην Τεχεράνη έχει καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς
- Γουόρντ: «Δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό – Είμαστε μια σκληρή ομάδα»
- Η ανάρτηση του Ταρέμι για τον πόλεμο στο Ιράν (pic)
- Εκτός δράσης για ακόμη 4-6 εβδομάδες ο Λάρκιν
- Μπαρτζώκας: «Σίγουροι για την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό, οπότε τι πίεση να έχουν;»
- Ολυμπιακός: Βεζένκοφ και Γουόκαπ δεν παίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Πώς ήταν πέρσι η βαθμολογία την 23η αγωνιστική: Η απόλυτη σύγκριση της Super League (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442