Μνήμες από τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στα προημιτελικά του Champions League τον περασμένο Απρίλιο ξυπνάει για τη Μάντσεστερ Σίτι η επικείμενη επίσκεψή της στο Ανφιλντ (7/10) για το ντέρμπι κορυφής με τη Λίβερπουλ στην 8η αγωνιστική της Premier League.
Η πρωταθλήτρια Αγγλίας προτίθεται να τοποθετήσει 15 κάμερες στην εξωτερική πλευρά του πουλμάν που θα μεταφέρει την αποστολή, ενώ η διαδρομή θα παραμείνει μυστική.
Κατόπιν αυτών ο Πεπ Γκουαρντιόλα κλήθηκε να σχολιάσει τα μέτρα ασφαλείας. «Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει τους ανθρώπους της Λίβερπουλ και όχι εμένα. Ο καλύτερος τρόπος για να μην υπάρξουν επεισόδια είναι οι οπαδοί να έχουν εισέλθει στο Άνφιλντ» ανέφερε ο κόουτς της Σίτι.
Ενοχλήθηκε μάλιστα όταν ρωτήθηκε για την πρόθεση των οπαδών της Σίτι να ακολουθήσουν τη διαδρομή του λεωφορείου, προκειμένου να προστατέψουν την ομάδα τους. «Γιατί να μας προστατέψουν οι οπαδοί μας; Με δουλεύετε; Δεν θα έπρεπε να χρειαζόμαστε καν τη συνοδεία της αστυνομίας για να φτάσουμε με ασφάλεια στο γήπεδο».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους στη Μπολόνια και τώρα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που θα ανοίξει ουσιαστικά την αυλαία για το 2026 στην Ευρωλίγκα.
Το Μαρόκο ήταν καλύτερο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) το Μάλι για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Κόπα Άφρικα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει του τρίτου αγώνα. Βασικός για 70' λεπτά αγωνίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τους διοργανωτές.