Ο επί 27 χρόνια ιδιοκτήτης των Ορλάντο Μάτζικ, Ριτς Ντε Βος απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών.
Ο θάνατός του οφείλεται σε επιπλοκές μίας λοίμωξης, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της οικογένειας, Νικ Γουασμίλερ.
Ο δισεκατομμυριούχος Ντε Βος υπήρξε συνιδρυτής και ιδιοκτήτης του επιχειρηματικού κολοσσού Amway, ενώ εισήλθε στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ το 1991 με την αγορά των Ορλάντο Μάτζικ. Εκτίναξε μάλιστα την αξία της ομάδας στο 1,225 δισ. δολάρια. Η δική του περιουσία ανήλθε στα 5,4 δισ. δολάρια.
«Θα θυμόμαστε για πάντα την απεριόριστη γενναιοδωρία, την εμπνευσμένη ηγεσία και τον ενθουσιασμό του. Πολύ απλά, ήταν ο καλύτερος ιδιοκτήτης που θα μπορούσαν ποτέ να επιθυμήσουν οι οπαδοί των Μάτζικ», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος των Μάτζικ, Άλεξ Μάρτινς.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.
Παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις των Ντόντσιτς και Τζέιμς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 132-119 και πέρασαν στον ημιτελικό του NBA Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που ισοφάρισαν ένα ιστορικό ρεκόρ.